Masureel webdesign mobile
Pictpri703

Masureel

Masureel is een Belgisch bedrijf dat behangpapier van hoge kwaliteit produceert waarbij innovatie, kwaliteit en creativiteit centraal staan. Elk merk van Masureel put inspiratie uit een uitgebreide kunstcollectie en een rijk archief aan textielontwerpen. Elke collectie wordt volledig in eigen huis geproduceerd. Ga zeker een kijkje nemen naar de nieuwe website.

“ Studio Mast kan goed de link leggen tussen haar eigen creativiteit en ontwerp en de wensen van de klant, ”

… zonder het doel en de effectiviteit uit het oog te verliezen. Ze hebben heel veel oog voor detail waardoor je er als klant op kunt vertrouwen dat de lay-out tot op de pixel correct zal zijn. Wij zijn erg tevreden met de look van onze nieuwe website, die nauw aansluit bij onze huisstijl!

Lieselotte | Masureel 2021

Na een grondige analyse werd duidelijk dat Masureel een betere en gebruiksvriendelijkere website nodig had die hun grote productgamma zou presenteren en tegelijk hun unieke verhaal zou vertellen. De aantrekkelijke website laat bezoekers toe zich te laten inspireren en vrij te browsen door de producten van Masureel. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om doelgericht te zoeken naar bepaalde producten op de website. Door de implementatie van een simulatietool, voorgesteld inspiratiemateriaal en door de gebruiker geselecteerde favorieten, biedt de website van Masureel de klant ondersteuning en advies om een gefundeerde keuze te maken uit het aanbod.

©Product afbeeldingen: fotograaf onbekend

COLLECTIEBEELD KENT
Pictpri703
PICTDGEAR1011 1012

Discover more

Wat kunnen we voor jou betekenen?