Larsen web studiomast article 2021 09 01 141545 feds
Conseil de la musique larsen img3268 c romain garcin web

Larsen

Ontdek de muziekscène van Wallonië-Brussel.

Larsen is een muziektijdschrift van de federatie Wallonië-Brussel in België. Alle stijlen komen aan bod; van klassiek tot hedendaags, jazz, electro, rock en chanson. Het magazine biedt interessante interviews, columns en artikels over de muziekscène in Wallonië-Brussel.

Studio Mast was verantwoordelijk voor het webdesign. Larsen staat bekend om hun gratis esthetische magazine. We wilden een samenhangende visuele link creëren tussen het digitale en print. Het algemene idee van de website gaat uit van het formaat van een magazine. De structuur is gebaseerd op de dualiteit van een spread in een magazine. Het artikel of andere pagina's zijn verdeeld in twee kaders - alsof je een virtueel tijdschrift leest.

De website is zo ontworpen dat de leesbaarheid en toegankelijkheid voor lezers geoptimaliseerd is. Door de juiste aanpassingen van de tekst en typografische details kunnen lezers lange artikelen lezen en grote hoeveelheden informatie verwerken zonder zich afgeschrikt of afgeleid te voelen. Tentwelve vroeg ons om te helpen bij het ontwerp van de lay-out.

©Rechter beeld Romain Garcin

Discover more

Wat kunnen we voor jou betekenen?