At night we fly gert jan verdeyen 2
Credits kleurvlakken

Movieposter collection

Studio Mast ontwierp de afgelopen jaren de filmposter en het grafisch werk voor filmmaker Gert-Jan Verdeyen. De posters zijn zo ontworpen dat ze een extra laag toevoegen aan het verhaal van de film.

Nowayout 1
Nowayout gertjanverdeyen
Ikziewatjijnietziet posters con

At night we fly | 2020

Man noch vrouw. Drie non-binaire vrienden creëren een veilige ruimte in de straten van de stad. Weg van de realiteit voor één nacht. Om eindelijk zichzelf te zijn, trots op wie ze zijn. Maar wat gebeurt er als de zon opkomt?

Met het verhaal in het achterhoofd ontwierpen we de filmposter voor 'At Night we Fly'. De filmposter is een veilige ruimte waarin de hoofdpersonen rondzweven. Verschillende shots uit de film zijn gebruikt in de compositie van het ontwerp. Omdat de personages zichzelf beter leren kennen gedurende de film, is de FLY een uitbarsting van hun innerlijke zelf.

Ik zie wat jij niet ziet | 2018

De vakantie zit erop. Bavo en Elias willen liftend terug naar huis. Ze rijden mee met een vader en zijn zoon. Bavo voelt zich niet op zijn gemak en heeft moeite om te communiceren met de andere personen in de auto.

De hoofdpersonen van de film gaan op een verschillende manier om met de autorit. Vanuit dit concept hebben we twee posters ontworpen. Deze twee posters hebben een verschillende invalshoek en kleurencombinatie om de verschillende visies van de personages te laten zien.

Discover more

Wat kunnen we voor jou betekenen?